Siirry sisältöön
Alkaen 300,00 € / 2 vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Kauppias

Kokkovuori info@kokkovuori.fi 044 286 0229 Y-tunnus: 2577331-7 Kauppiaan ehdot

Kurkelan parhailla lintupaikoilla sijaitseva talo on pellon laidassa, Kiiskijärven rannassa. Vuokraajien käytössä on koko talo sekä talon piha-alue. Talossa on kolme makuuhuonetta, iso olohuone ja hyvin varusteltu keittiö. Pesuhuone ja sauna ovat remontoitu muutama vuosi sitten. Saunassa on ns. jatkuvalämmitteinen kiuas, joten saunaan pääsee lämmittelemään vaikka aamuisen linturetken jälkeen. Lasitetulla takaterassilla voi istuskella grillailemassa ja ihailla Kiiskijärven elämää.

Kiiskijärven silta on remontissa (valmistuu kesäkuussa -23), joten kulku tontille tapahtuu Hellän kylän kautta. Kulku tontille tapahtuu työmaa-alueen kautta. Työmaalta saattaa kuulua työn ääniä maanantai – torstai. Rajavyöhyke kiertää tontin laidassa, mutta tontilla oleskeluun tai sinne kulkemiseen ei tarvita rajavyöhykelupaa.

Minimivuokra-aika on 2 yötä. Sisäänkirjautuminen klo 15.00 eteenpäin. Uloskirjautuminen ennen klo 12.00.

Hinta 150 €/yö maks. 3 henkilöä. Lisähenkilöt 30 €/hlö/yö. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan. Lemmikkieläimistä lisähinta 30 €/varaus.

Asiakas huolehtii talon siivouksesta ja jättää talon siistiksi. Jos taloa ei ole jätetty asianmukaiseen kuntoon, laskutamme siivouksesta jälkikäteen. Loppusiivouksen voi tilata myös etukäteen lisämaksusta 50 €.

Vuokralainen sitoutuu korvaamaan kaikki talon rakenteille ja irtaimistolle aiheuttamansa vahingon. Tupakointi talon sisätiloissa sekä terassilla on ehdottomasti kielletty.