Siirry sisältöön
18.6.2024

BUNKKERIMUSEON IHMEELLINEN ELÄIN

Lasten taideseikkailu Bunkkerimuseolla

18.6 klo 11-15

Kolme tuntia kestävän taideseikkailun aikana kuulemme hurjan tarinan Möksy Begum- nimisestä erikoisesta eläimestä joka muutti jostain ulkomailta Virolahden bunkkerimuseolle. Sille meinasi käydä huonosti kun se eksyi vahingossa kauas museon hienoista metsistä. Onneksi se on saatu palautettua kotiinsa Hyvänmielen polulle. Käymme tarkastamassa Möksyn huudit, etsimme todisteita ja merkkejä sen liikkeistä metsässä. Rakentelemme möksylle pesiä ja erilaisia viihdykkeitä luonnonmateriaaleista. Käytämme ihan kaikkia aistejamme, myös makuaistiamme, jota varten tarvitaan tietenkin evästauko ja omat hyvät eväät mukaan.

Taideseikkailu toteutetaan metsässä Bunkkerimuseon läheisyydessä.

Kokoonnutaan 18. 6. 2024 klo 13 Museorakennuksen edessä, ja lähdetään siitä yhdessä matkaan. Säänmukainen vaatetus on ehdoton must, olemme koko seikkailun ajan ulkona. Ei säävarausta...ellei nyt joku ihan hillitön ukkosmyrsky iske.

Seikkailun hinta 59€/ lapsi. (Saman perheen toisesta tai useammasta lapsesta sisaralennus –10%) Sopii n. 7v. Ylöspäin Max. 10 seikkailijaa. Seikkailuavustajana ja toisena aikuisena mukana opiskelijavahvistus Venla.

Sitovat ilmottautumiset Ullalle sähköpostitse: laisi@hotmail.com tai viestillä (what’s app tai tekstari): +358 414324927 Ullaan ja Taide & relaan voit tutustua lisää: www.taiderela.com

Ja Möksyn tarinaa voi vilkaista etukäteen jo Bunkkerimuseon ihmeellinen eläin - YouTube