Virolahdella riittää koettavaa kaikkina vuodenaikoina!

Virolahden sijainti meren ja rajan läheisyydessä tuo oman ulottuvuutensa myös nähtävyyksiin. Vuosisatainen kanssakäynti erilaisten ihmisten kanssa on luonut Virolahdelle vahvan kulttuuripohjan. Monipuolinen luonto takaa kauniin ympäristön ja inspiroiva meri sekä tapahtumarikas historia tarjoavat elämyksiä.

Keväinen Virolahti on paras paikka seurata lintujen kevätmuuttoa, arktikaa. Kesäinen luonto on täynnä luonnon omia nähtävyyksiä ja aktiviteettimahdollisuuksia. Pääset esimerkiksi golfaamaan, uimaan, ratsastamaan, retkeilemään tai veneilemään itäisellä Suomenlahdella. Virolahdelta löytyy mainioita lumisen talven liikuntapaikkoja. Pistä sukset tai luistimet jalkaan tai lähde kävelyretkelle lumiseen luontoon!

Paikalliset ohjelmapalveluyritykset varmistavat, että tekeminen ei lopu vierailusi aikana kesken. Meiltä löytyy lisäksi runsaasti nähtävää ja koettavaa perinteisen kulttuurin ystäville. Alueen kulttuuritarjonta on monipuolisimmillaan kesäisin ja erilaisia tapahtumia on tarjolla jokaiseen makuun.