Nauti lähiruokaa ja muita paikallisia herkkuja

Virolahden ravintolat, kahvilat ja pitopalveluyritykset tarjoavat suussa sulavia herkkuja, maistuvaa kotiruokaa sekä eksoottisempiakin herkkuja. Ruokailut järjestyvät isoillekin seurueille tai erilaisissa ympäristöissä kuten museon vintillä, korsussa, puistossa tai entisessä navetassa.

Puhdas luontomme tuottaa hyviä ja puhtaita raaka-aineita arkeen ja juhlaan. Alueen omat kalanjalostus- ja panimotuotteet ovat todellakin tutustumisen arvoisia ja paikalliset tuotteet mukavia kotiin viemisiä.

Näiltä sivuilta löydät perustiedot Virolahdella sijaitsevista kahviloista, lounaspaikoista ja muista ruokaravintoloista. Tilausravintoloiden sivulta löydät suositukset ryhmäruokailuille, tilauksesta palvelevat ravintolat sekä pitopalvelut.

Tervetuloa nautiskelemaan Virolahdelle!

Bistro & bar Potkuri

Klamilan satamassa komeissa merimaisemissa sijaitseva rento kesäravintola tarjoaa maukasta lähiruokaa, juomaa, leppoisaa saaristolaistunnelmaa sekä erilaisia tapahtumia.

Grill & Bar Aurora

Aurora Grill & Bar on tasokas Virojoen keskustassa sijaitseva ravintola. Tilat jakautuvat erilliseksi pubiksi sekä erilliseksi rauhallisemmaksi ravintolaksi.

Kahvihetki lammastilalla

Jos matkalla vain kahvihammasta kolottaa, on siihen tarjolla apua tilan kauden mukaan vaihtuvista makeista ja suolaisista leivonnaisista kahvi- tai teekupposen kera.

100,00 €

Lunch Time

Lounasravintola ja kahvila Lunch Time tarjoaa monipuolista ja runsasta lounasta joka päivä Vaalimaalla sijaitsevassa kauppakeskuksessa Scandinavian Shopping Centerissä.

Ravintola Olkihatun Menu Kymenlaakso ryhmille

Tervetuloa nauttimaan maanläheinen ja maittava Kymenlaakso-menumme, joka syntyy tarkoin valituista paikallista raaka-aineista.

Seppälän lammastilan Kymenlaakso Menu nyhtökaritsasta

Tule maistamaan Seppälän lammastilan Kymenlaakso-Menu, joka on luotu heinäkuussa 2023 osana Hungry for Kymenlaakso-hanketta.

280,00 €

Seppälän lammastilan lammaskaali

Hieman kevyempänä vaihtoehtona on tilan emännän mukaelma lammaskaalista, joka vie kielen mennessään.

200,00 €

Takatalo & Tompuri Brewery

Nouda Kasket omaan jääkaappiin suoraan maankuulun tilapanimon puodista. Panimon yhteydessä sijaitsee myös Navetta panimoravintola, joka tarjoilee maistuvia ruokaelämyksiä paikallisista raaka-aineista.

Tilausravintola & kokoustilat ryhmille

Aidossa maalaisympäristössä, kauniin Miehikkälän kirkon kainalossa Seppälän lammastila tarjoaa mahdollisuuden kokoontua aitojen makujen ääreen nauttimaan paikallisista makuelämyksistä.