Nyhtökaritsa
Nyhtökaritsa on syntynyt jo 2014 tilan tarpeesta tuotteistaa lautaselle karitsanlihasta ruoka, josta ei synny hävikkiä. Tästä koko ruhosta tilan leivinuunissa rauhassa hautuvasta ruokalajista muodostui herkku, jota tullaan yhä uudelleen maistamaan kauden mukaan muuttuvien lisukkeiden kera.
Lämpimillä aterioilla on aina tarjolla samana päivänä leivottua rieskaa, kauden salaatteja, hilloketta lihalle, sekä kauden jälkiruoka.
Ryhmille kuuluu pakettiin tilan toiminnan esittely, sovittu ruokatarjoilu lammastilan ja lähialueiden aineksista, tilapuodin palvelut, sekä lampaisiin tutustuminen.
Varaa kalenterista vapaa ajankohta ryhmällesi sopivalla ateriakokonaisuudella. Pyrimme huomioimaan ilmoitetut erityisruokavaliot.
Lisätietokenttään pyydämme ilmoittamaan erityisruokavaliot, sekä muut palvelutarpeet, jotka huomioimme tarjouksessa.
Ateriavarauksen kesto 2-3 h.
Minimiveloitus 10 henkeä.