Siirry sisältöön
Melkein metsäjooga

MELKEIN METSÄJOOGA

18.6. klo 18-19.30 ja 28.7. klo 10-11.30

Yin-joogataan Museon vieressä sijaitsevassa Green Belt center- rakennuksessa. Rakennuksessa on hyvä tasainen lattia ja katto säänsuojana, mutta tunnelma on metsäinen. Rakennuksen toinen pääty on kokonaan lasiikkunaa, sään salliessa voimme avata suuret lasiovet ja antaa myös metsän äänimaailman tulvia sisään. Ovet voi vastaavasti myös sulkea, jos sisään alkaakin tulvia tuulen huminan ja linnunlaulun sijaan esim. vesisadetta tai Hyttysiä.

Yin jooga on hidasta, restoratiivista, rentoutumiseen ja hermoston rauhoittamiseen tähtäävää joogaa. Voit lukea lisää täältä: Taide & rela - Jooga (google.com) Joogan lopuksi rentoudumme vielä äänimaljojen säestyksellä. Mukaan tarvitset vain itsesi ja mukavat, lämpimät vaatteet. (Rentoutuessa ihminen usein viilenee) ...ehkä juomapullon. Tuon kaiken muun tarvittavan alustoista lähtien paikalle.

Joogan hinta 15€/ osallistuja. (Max 10 osallistujaa) Sitovat ilmottautumiset Ullalle sähköpostitse: laisi@hotmail.com tai viestillä (what’s app tai tekstari): +358 414324927 Ullaan ja Taide & relaan voit tutustua lisää: www.taiderela.co