Siirry sisältöön
Lapjärven Juhla & Majoitus Päärakennus
Alkaen 135,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Saatavilla myös

Kauppias

Miehikkälän kuntakauppa@miehikkala.fi040 1991 964Y-tunnus:0162675-0Kauppiaan ehdot
Rantasauna

Tilat ja varustus

Lapjärven Juhla & Majoitus on rakennettu kauniin Syväjärven maisemiin. Päärakennuksessa, entinen kyläkoulu, on saatavilla 60-paikkainen juhla- kokous-ruokasali, hyvin varusteltu keittiö, WC- ja peseytymistilat, jotka soveltuvat myös pyörätuolia käyttäville sekä majoitustilat 15:lle henkilölle. Keittiössä on kylmiö + jääkaappi-pakastin sekä teollisuus- astianpesukone, laitos-uuni sekä normaali sähköhella. Astiavarustus löytyy 60:lle. Kohteeseen on asennettu kaksi ilmalämpöpumppua lisäämään viihtyisyyttä. Kokonaisuuteen kuuluu perinteinen pihasauna jossa on oma ranta.

Moneen käyttöön

Lapjärven Juhla & Majoitus soveltuu erinomaisesti tapahtuma- ja juhlapaikaksi, merkkipäivää viettäville, hääjuhlille, perhe-ja sukutapamisiin, sekä myös perheiden lomanviettopaikaksi. Paikka sopii myös leiripaikaksi lasten ja nuorten leireille sekä kokouspaikaksi järjestöille, yhdistyksille ja yrityksille. Vuokraaja tuo mukanaan liinavaatteet. Vaihtoehtona on liinavaatteiden vuokrausmahdollisuus.

Alueella on noin 1km. pituinen kuntorata, joka talvisin toimii valaistuna hiihtolatuna, ja hiekkapohjainen kenttä jalkapallomaaleineen sekä uimaranta pukukoppeineen ja laitureineen. Ladulta on lumitilanteen salliessa yhteys noin 15-23 km mittaiselle retkiladulle. Pihassa on hiekkapohjainen kenttä (50 X30) jalkapallomaaleineen.

Samalla alueella on myös tasokas pyöröhirsinen mökki Saunapirtti, jossa on petipaikkoja 11 henkilölle ja toimiva varustus.

Hinta ja varausaika

Vuorokausihinta on 200 €. Jos varaus kestää 6-12 yötä on vuorokausihinta 135 €. Varaus alkaa saapumispäivänä klo 14, ja päättyy lähtöpäivänä klo 12.

Päärakennus on suljettu 1.11.-31.3. välisenä aikana.

Avaimet

Avaimen saa paikan päältä avainrasiasta, johon lähetetään PIN-koodi sähköpostitse. Avaimet palautetaan lähtiessä avainrasiaan.

Loppusiivous

Mökin vuokraaja hoitaa itse tilojen siivouksen. Siivoukseen kuuluu roskien, pullojen ja omien ruokatarvikkeiden vienti pois tai jätepisteeseen. Lisäksi lattiat tulee imuroida ja pyyhkiä näkyvästä liasta, astiat tiskata tiskikoneessa ja laittaa paikoilleen sekä pöydät ja tasot pyyhkiä. WC täytyy pestä (pönttö sekä allas) ja sauna/pesutilat siivota (roskat pois, lattian peseminen). Lisäksi vuoteet pedataan ja ulkoa piha- ja grillipaikka siivotaan. Jos siivous joudutaan hoitamaan kunnan toimesta, laskutetaan siitä loppusiivouksen hinta.

Jos loppusiivous on kuitenkin ostettu palveluna, voi mökin siivouksen jättää siistijälle. Tilattuun loppusiivoukseen ei kuitenkaan kuulu astioiden tiskaus, astioiden ja tavaroiden sekä huonekalujen paikoilleen laitto eikä roskien vienti. Asiakkaan täytyy lisäksi viedä tyhjät pullot, tölkit sekä ruokatarvikkeet pois.

Miehikkälän kunnan teknisen toimen päivystys: p. 0400 346 552.